Αθηνά Θ.Συρανίδη

Ονομάζομαι Αθηνά Συρανίδη και είμαι κάτοχος ΜSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Guglielmo Marconi της Ιταλίας , καθώς και κάτοχος BSc ( Hons) Ψυχολογίας από το Οpen University – Milton Keynes της Μ.Βρετανίας . Η πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση περιλαμβάνει την μεθοδολογία και έρευνα της ανθρώπινης συμπεριφοράς , τις ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις και εφαρμογή της Γνωσιακής – Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας και της Ψυχανάλυσης συμμετέχοντας σε ψυχολογικά πειράματα γνωστικών λειτουργειών στο Πανεπιστήμιο του Brighton και σε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ατόμων με δυσλειτουργική συμπεριφορά. Επιπρόσθετα, είμαι κάτοχος Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων απότο Τμήμα Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας    με κλινική εκπαίδευση και κατάρτιση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα , καθώς και κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στις Μαθησιακές Δυσκολίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης , έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και είμαι κάτοχος Μaster Practinioner στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Guglielmo Marconi της Ιταλίας

BSc ( Hons) Ψυχολογίας από το Οpen University - Milton Keynes της Μ.Βρετανίας

Μέλος ΙΑΑP ( International Association of Applied Psychology)

Μέλος του ΑPA ( American Psychological Association )

Επικοινωνία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ονομάζομαι Αθηνά Συρανίδη και είμαι κάτοχος ΜSc  στην Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Guglielmo Marconi της Ιταλίας , καθώς και κάτοχος Bsc Ψυχολογίας από το Open University της M.Bρετανίας .

Η διπλωματική μου διατριβή είχε θέμα τις προσωπικές ρομαντικές σχέσεις και , πως αυτές διατηρούνται στο χρόνο μέσω κάποιων στρατηγικών και τεχνικών διαχείρησης . ” Interpersonal Romantic  Relationships. Strategies and Techniques to maintain them” υπό την εποπτεία καθηγητών στο Πανεπιστήμιο  Guglielmo Μarconi και του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στα πλαίσια της πρακτικής μου παρακολούθησα και συμμετείχα σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Guglielmo Marconi , μαθαίνοντας τεχνικές διαχείρησης κρίσεων , ψυχοθεραπευτικά μοντέλα ( Ψυχοδυναμική & Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία ) εφαρμόζοντας τις τεχνικές σε συνδυασμό με τη Συμβουλευτική  Ψυχολογία, καθώς και διαχείρηση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού .

Η εργασιακή μου εμπειρία αφορά την  ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού , και την ενασχόληση μου με την Συμβουλευτική και την οργάνωση μονάδων διοίκησης , καθώς και με την Συμβουλευτική διαπροσωπικών σχέσεων σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο .

Επιπρόσθετα , είμαι κάτοχος Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης και κατάρτισης στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων από το τμήμα Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με εργασίες εμβάθυνσης  και πρακτικήs στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα .

‘Εχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων , που αφορούν την ψυχική υγεία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών , καθώς πρακτική άσκηση στο  Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό ( ΝLP).

Επιπρόσθετα , είμαι μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχολόγων

( Αmerican Psychological Association APA ΙD C2103662244 )

και μέλος της Διεθνούς ‘Ενωσης Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας

ΙΑΑΡ – Ιnternational Association of Applied Psychology.